fbpx

Suppression list este o listă de contacte la care nu doriți să le trimiteți email-uri, deoarece trimiterea către aceste persoane de contact vă poate afecta reputația și ratele de livrare.

Lista de suprimare este cerută de Legea CAN-SPAM pentru a se asigura că expeditorii de e-mail au o metodă de a renunța la destinatarii care s-au dezabonat sau au marcat e-mailurile ca spam. De asemenea lista de suprimare colectează și e-mailuri care resping (bounce), sunt blocate sau invalide.

Diferenta dintre blacklist si suppression list, este ca puteti folosi aceasta lista sa le trimiteti email-uri (daca doriti). Daca le adaugi in blacklist, nu mai puteti sa le trimiteti email-uri deloc.

 

Accesam sectiunea Lists -> Suppresion lists din meniul din stanga dupa care apasam pe Create New, pentru a crea lista de blacklist.

Introducem numele, de exemplu Blacklist

 

Dam click pe rotitele din dreapta si apasam pe View emails.

 

 

Apasam pe butonul Import din partea dreapta pentru a incarca fisierul CSV cu adresele de email ce dorim sa le adaugam in blacklist. In fisierul CSV trebuie neaparat sa existe textul „Email” deasupra adreselor de email ce dorim sa le importam.